Header

Sunteti amatori de produse traditionale facute cu grija dupa retete soptite in taina, produse numai cu condimente naturale, produse gustoase si sanatoase? Treceti pe la pravalia noastra din Baneasa...

Blog

O PRAVALIE, IN SPECIAL PENTRU PARINTI Asta-i Casa cu Gemene

Publicat de: Laura

0
comentarii
  • Oct
  • 10

Treaba asta cu mancarea pentru copii o intelegem cel mai bine si nu ne-am mai spart capul sa reinventam roata. Si noi ne zgaim de 1000 de ori la etichete, si noi tinem puii din hipermarketuri in lumina neoanelor, in speranta ca bate culoarea pielii inspre galben, si noi punem trei catralioane de intrebari in piete: da’ de unde sunteti? Da’ branza asta sigur e de capra? Cat ati stropit? Da’ stiti ca le dam fetelor…si tot asa.
Stim, stim, STIM cum e!!!!!!!

Batem tara dupa branza, la producatori traditionali pe care ii cunoastem, pe care ii vizitam des, in care avem incredere;
aducem pasari: pui, curcani si gaini, de unde credem noi ca sunt mai bune;
aducem legume bio de la ferma in care credem ca acolo sunt oameni cinstiti;
Dulceturile, biscuitii si fursecurile noastre sunt de la Bianca din Avrig. Bianca e foarte misto, asa ca n-o sa ne fie niciodata teama sa dam o dulceata de la ea, unui copil.
Uleiurile presate la rece de: floarea soarelui, dovleac, in, nuca, rapita le face domnu’ Tulai din satu’ Luna – Cluj. In Familia Tulai avem incredere, de la ei le aducem!

Treaba asta o intelegem cel mai bine, pe asta o facem!

Lasati un comentariu:

Trebuie sa fiti autentificat pentru a lasa un comentariu.

Top

Ne puteti gasi pe noul magazin online!