Header

Sunteti amatori de produse traditionale facute cu grija dupa retete soptite in taina, produse numai cu condimente naturale, produse gustoase si sanatoase? Treceti pe la pravalia noastra din Baneasa...

Zice lumea

“Meniul de la micul dejun a cuprins paine proaspata de casa cu smantanica cumparata ieri. Nu il mai puteam opri pe cel mic. O zi frumoasa!
(Raluca Gabriela Iacobita)

Geniala telemeaua Pestera!!! Saptamana viitoare as vrea 2 bucati, ca acum nu am “apucat” decat sa o gust…:))) .  Va pup!
(Anca Alifantis)

“Nu stiu unde e rubrica Notes, dar va trimit aprecierile mele:
Da! Si m-am bucurat ca am intilnit oameni care stiu sa faca business! Si cel mai minunat e ca fac un marketing & pr extraordinar! Multi “experti” ar avea de invatat de la ei! Nimic nu e lasat la intimplare! Totul incepe din fata magazinului si nu se termina nici cind te-ai urcat in masina si ai plecat… Bunatatea, atitudinea familiala cu care te-au intimpinat si miresmele produselor cumparate te insotesc si acasa… Nimic nu e agresiv, e prietenos, e cald, e familie…Si stii ceva: cind pasesti in pravalia lor te astepti sa te invite la masa sa gusti branza de burduf cu mamaliguta aburinda si smantina si brinza de oaie cu ceapa si rosii… Iar cind intri in cealalta odaie, bunicuta te asteapta cu o dulceata, un pahar de apa rece de la fantina din ograda si o afinata…E minunat, un basm uitat dar adus aminte de gazde minunate…”

(Ileana Ghik)

“Puii, gainile, curcanii si ce mai aveti pe-acolo, or mai fi cum or fi, dar cum le prezentati voi, deschide pofta oricarui cusurgiu!”
(Domnica Lupu)

“Produsele voastre sunt…. cum sa va spun… noi nu eram consumatori de branza, acum suntem! Ce vreti mai mult? Ca sa nu pomenesc uleiul, gemurile si toate celelalte.”
(Cosmin Silistraru)

“Am mancat un pui adevarat , excelent! o sa mai cumpar! sa aveti o zi minunata ! bine si restul produselor mmmmmmmm. totul e super !!!”
(Jeni  Findling)

“De exemplu copilul meu de aproape 7 ani a fost intrebat de tatal lui daca vrea urda si a raspuns: doar daca e din aia sarata, cum am luat atunci de unde aveau miere de maracine! :-) Asa ca asteptam cu nerabdare urda sarata vineri :-)”
(Gabriele Ciobanu)

Top

Ne puteti gasi pe noul magazin online!