Header

Sunteti amatori de produse traditionale facute cu grija dupa retete soptite in taina, produse numai cu condimente naturale, produse gustoase si sanatoase? Treceti pe la pravalia noastra din Baneasa...

Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Articolul 1 – OBIECTUL si DEFINIREA PRINCIPALELOR NOTIUNI UTILIZATE

Termenii si conditiile generale de vanzare (denumiti in continuare TCGV) se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC TARDIS Bunatati traditionale SRL, prin intermediul site-ului www.casacugemene.ro, catre CUMPARATOR.

In acest TCGV, principalii termeni au urmatoarea semnificatie:

“CUMPARATOR”: persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o COMANDA.

“VANZATOR”: societatea comerciala SC TARDIS Bunatati traditionale SRL, avand sediul social in Bucuresti, Splaiul Independentei 273, CUI RO35099684, J40/12267/2015.

“BUNURI si SERVICII”: orice produs, material si/sau parte a acestora sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in COMANDA sau privitoare in alt mod la acestea care urmeaza a fi furnizate de catre VANZATOR CUMPARATORULUI.

“COMANDA”: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre VANZATOR si CUMPARATOR prin care VANZATORUL este de acord sa livreze BUNURILE si SERVICIILE si CUMPARATORUL este de acord sa primeasca aceste BUNURI si SERVICII si sa faca plata acestora.

“CONTRACT”: o COMANDA confirmata de catre VANZATOR.

“DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA”(denumit in continuare DPI): toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

“SPECIFICATII”: toate specificatiile si/sau descrierile BUNURILOR si SERVICIILOR asa cum sunt precizate in comanda.

Articolul 2 – DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul mai sus mentionat, CUMPARATORUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care VANZATORUL isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
1) Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
2) Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
Daca VANZATORUL confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a TCGV. Acceptarea comenzii de catre VANZATOR se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea VANZATORULUI catre CUMPARATOR, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. VANZATORUL nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT.

Articolul 3 – VALABILITATE

Prezentul CONTRACT intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre VANZATOR. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

Articolul 4 – OBLIGATIILOR VANZATORULUI

4.1 VANZATORUL isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in COMANDA si va livra BUNURILE si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile CUMPARATORULUI;
4.2 Informatiile prezentate pe site-urile VANZATORULUI, au caracter informativ si pot fi modificate de catre VANZATOR, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;
4.3 Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la rubrica “Contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. VANZATORUL are libertatea de a gestiona informatiile primite, fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Articolul 5 – CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

VANZATORUL poate cesiona si/sau sucontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea CUMPARATORULUI, nefiind necesar acordul acestuia. VANZATORUL va fi intotdeauna responsabil fata de CUMPARATOR pentru toate obligatiile contractuale.

Articolul 6 – DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

6.1 SC TARDIS Bunatati traditionale SRL este unic proprietar al tuturor drepturilor referitoare la site si la continutul acestuia. Site-ul si continutul acestuia includ secrete comerciale si drepturi de proprietate intelectuala protejate de legile nationale si acordurile internationale cu privire la protejarea dreptului de autor si a drepturilor conexe. Toate drepturile de proprietate, inclusiv cea intelectuala, asupra Site-ului si a continutului sau vor ramâne in posesia VANZATORULUI a afiliatilor sai sau a reprezentantilor autorizati ai continutului site-ului, dupa caz. Toate drepturile nemodificate de acest acord sau de SC TARDIS Bunatati traditionale SRL sunt rezervate.
6.2 www.casacugemene.ro , siglele si logo-urile aferente sunt marci inregistrate sau marci de servicii ale Sc TARDIS Bunatati traditionale SRL sub diferite jurisdictii si sunt protejate de legile dreptului de autor, marca inregistrata si alte drepturi de proprietate.

In cazul in care observati o incalcare a drepturilor de autor, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa: contact[at]casacugemene.ro

Articolul 7 – CONFIDENTIALITATE – PUBLICITATE

7.1 Toate planurile, documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre CUMPARATOR VANZATORULUI, incluzand fara a limita comanda, vor ramane in proprietatea VANZATORULUI. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris la VANZATORULUI si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.
7.2 Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de CUMPARATOR cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al VANZATORULUI.
7.3 SC TARDIS Bunatati traditionale SRL is rezerva dreptul de a trimite materiale promotionale utilizatorilor care comanda de pe www.casacugemene.ro .

Articolul 8 – TERMENE SI PENALITATI

8.1  In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, VANZATORUL este obligat sa anunte CUMPARATORUL de termenul estimat de finalizare a livrarii.

8.3 In cazul in care VANZATORUL primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 7 zile lucratoare.

Articolul 9 – FACTURARE – PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator un bon fiscal pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare livrarii si emiterii bonului fiscal, conform cu legislatia in vigoare.

Articolul 10 – RISCURI SI RESPONSABILITATI

10.1 Livrare: Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem door-to-door catre Cumparator. In conditii exceptionale (meteorologice, starea drumurilor, accidente, etc) Vanzatorul va informa Cumparatorul despre intarzierea survenita si va furniza un termen estimat de livrare.
10.2 Transport – Ambalare: Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre Cumparator sau catr reprezentantul Cumparatorului. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare – bonul fiscal. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciile in Bucuresti.
10.3 Stocuri: Stocurile de produse de pe www.casacugemene.ro se modifica continuu. Pentru a avea siguranta ca produsele comandate de dumneavoastra sunt in stocul nostru, va rugam sa confirmati disponibilitatea produselor telefonic sau printr-un mesaj/e-mail, inainte de a plasa o comanda.

Articolul 11 – ACCEPTARE

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile, fara a imputa Cumparatorului eventuale costuri legate de aceste operatiuni. De asemenea, Vanzatorul va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera Cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 10 zile sa denunte unilateral Contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de Cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul Contractului, conditionat de returnarea Bunurilor si Serviciilor. Vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie, sa solicite daune interese catre Cumparator, in conditiile legislatiei in vigoare.

Articolul 12 – MARFURI EXCEDENTARE

Orice marfuri livrate in exces fata de cantitatea prevazuta in Comanda pot fi refuzate de catre Cumparator in termen de 7 zile calendaristice de la livrare.

Articolul 13 – GARANTII

Produsele consumabile nu beneficiaza de garantie.

Articolul 14 – RETURNARE

Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.casacugemene.ro in termen de 3 zile lucratoare (in cazul produselor perisabile) si 10 zile lucratoare (in cazul produselor ambulate) de la data intrarii in posesie a produselor. Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.

Asadar, dumneavoastra, Consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 3/10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra, a Consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email, prin care renuntati la produs.
Renuntarea un produs se poate face doar daca ati achizitionat produsul prin curier.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 10 de zile de la retur.
Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :

Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. 

Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la numerul de telefon afisat pe www.casacugemene.ro .


Articolul 15 – CONCURSURI SI REDUCERI

Angajatii Sc TARDIS Bunatati traditionale SRL precum si familiile acestora nu pot participa la nici un concurs organizat pe site-ul www.casacugemene.ro .
Prin acceptul de participare la orice concurs pe
www.casacugemene.ro va dati acceptul sa primiti si pe viitor oferte speciale si alte emailuri de informare de la www.casacugemene.ro sau de la orice alt site detinut de SC TARDIS Bunatati traditionale SRL.

Voucherele oferite clientilor nu pot fi aplicate in cazul in care produsele ce doresc sa fie achizitionate fac parte deja dintr-o promotie, se afla la discount sau beneficiaza de alte reduceri de preturi.

Articolul 16 – TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului, in locatia indicata in comanda.


Articolul 17 – RASPUNDERE

16.1 Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Articolul 18 – INCALCARE – TERMINARE

17.1 Daca vanzatorul nu executa obligatiile sale, Cumparatorul va notifica Vanzatorul asupra acestei neindepliniri. Un plan de actiune va fi validat intre Parti in termen de 3 zile de la notificare.
17.2 Cumparatorul poate sa anuleze o Comanda telephonic sau prin e-mail, inainte ca aceasta sa fi fost livrata.

Articolul 19 – FORTA MAJORA

18.1 Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.
18.2 Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti, in termen de 3 zile, producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui.
18.3 Daca in termen de 30 zile de la producere, evenimentul respectiv nu inceteaza, partile au dreptul sa-si notifice incetarea de plin drept a prezentului contract fara ca vreuna dintre ele sa pretinda daune interese.

Articolul 20 – LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente de la sediu Vanzatorului.

Articolul 21 – PREVEDERI DIVERSE

Daca una sau mai multe prevederi ale prezentelor TCGV sunt in conflict cu oricare cerinta legal aplicabila – numite prevederi ,nu vor fi aplicate si Partile se vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale. Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

Top

Ne puteti gasi pe noul magazin online!