Header

Sunteti amatori de produse traditionale facute cu grija dupa retete soptite in taina, produse numai cu condimente naturale, produse gustoase si sanatoase? Treceti pe la pravalia noastra din Baneasa...

O PRAVALIE, IN SPECIAL PENTRU PARINTI

ASTA-I CASA CU GEMENE

Treaba asta cu mancarea pentru copii o intelegem cel mai bine! Si cand ne-am decis sa ne deschidem o pravalie, nu ne-am mai spart capul sa reinventam roata. Si noi ne zgaim de 1000 de ori la etichete, si noi tinem puii din hipermarketuri in lumina neoanelor, in speranta ca bate culoarea pielii inspre galben, si noi punem trei catralioane de intrebari in piete: da’ de unde sunteti? Da’ branza asta sigur e de capra? Cat ati stropit? …si tot asa.
Stim, stim, STIM cum e!!!!!!!
– batem tara dupa branza, la producatori traditionali pe care ii cunoastem, pe care ii vizitam des, in care avem incredere;
– aducem pui si oua de unde credem noi ca sunt mai bune;
– aducem legume de la ferma in care credem ca acolo sunt oameni cinstiti;
– produsele traditionale din carne le aducem de la producatori autentici, care folosesc carne proaspata, ingrediente simple, naturale;
– prajiturile si torturile sunt de casa, facute cu maxima atentie, de niste doamne cu adevarat talentate;
– painea noastra artizanala are un proces de fabricatie de 40 de ore. E facuta cu maia, din faina macinata lent, la moara cu pietre. E o paine facuta cu mare pasiune.
– iaurtul nostru de casa e un iaurt simplu, rudimentar, deci foaaaarte bun, facut intr-un mic atelier;
– in mica bacanie avem uleiuri presate la rece, zacusti, dulceturi, sucuri de rosii, de mere, pere, siropuri, biscuitei si fursecuri, leacuri, miere bruta de albine…toate facute in casa sau mici ateliere.

Aducem in pravalie doar ce mancam noi.
Ca sa nu complicam lucrurile!

Top