Header

Sunteti amatori de produse traditionale facute cu grija dupa retete soptite in taina, produse numai cu condimente naturale, produse gustoase si sanatoase? Treceti pe la pravalia noastra din Baneasa...

Blog

IN PRINCIPAL PE REZERVARI

Publicat de: Laura

Comments Off on IN PRINCIPAL PE REZERVARI
comentarii
  • Aug
  • 20

Practicile curente cu branza sunt asa: se face branza, se scoate la vanzare si se vinde cat se vinde, apoi ce-a ramas se mai curata, se mai desareaza si se pune iar la vanzare in urmatoarele saptamani. La urma urmei, daca o arunci iar in saramura, “ n-are, dom’ne, nimic”.
Ei, nu-i chiar asa. O telemea proaspata nu mai e buna dupa ce ai tinut-o prin magazine cateva zile si o arunci iar in saramura “ca lasa, ca merge; o dam ca maturata”.

Telemeaua maturata se pune in putine in beciuri, se schimba saramura periodic, in functie de reteta producatorului. Nu se umbla fara cap la butoaie. In orice caz nu faci telemea proaspata dupa care o pui la saramura cand nu s-a vandut. Aia nu mai e branza.

Noi funtionam in principal pe baza de rezervari, pentru ca nu tinem branza proaspata de la o saptamana la alta. Aducem in plus fata de rezervari o cantitate redusa, pentru cei care vin prima data la noi sau uita sa comande. Ce ramane se imparte intre noi sau se doneaza. Cei care au luat telemea Alba de la Tanti Cristina, de exemplu, stiu ca n-o putem vinde ca proaspata saptamana urmatoare .

Programul facut de noi, deschis doar joi, vineri si sambata, garanteaza prospetimea branzeturilor.

Am gandit un sistem de vanzare de produse proaspete, pe baza de rezervari, ca sa ne bucuram de gustul lor.

Sa rezervam AICI, zic!

Comentariile sunt inchise.

Top