Header

Sunteti amatori de produse traditionale facute cu grija dupa retete soptite in taina, produse numai cu condimente naturale, produse gustoase si sanatoase? Treceti pe la pravalia noastra din Baneasa...

Blog

Legume si fructe proaspete

Publicat de: Codrut Ionescu Muscel

Comments Off on Legume si fructe proaspete
comentarii
  • Apr
  • 16

Din primavara pana toamna tarziu, o fireasca acceptare a ce ne aduce fiecare anotimp, aducem legume si fructe proaspete, niciodata stropite sau tratate cu chimicale.

Dupa spusele Patriciei, totul a inceput cu mutarea la tara in casa bunicilor, unde noii locatari s-au pus pe lucratul gradinii “la inceput timid, apoi din ce in ce mai intens”. N-a fost usor pentru ca si-au propus sa produca totul natural si fara chimicale. Folosesc zeama de urzici care este un ingrasamant natural, cu aport important in azot pentru pamant, si mai are si calitatea de a fi repulsiv pentru paraziti.

Pamantul pentru plante este si el fabricat artizanal, mare parte din desee menajere, care creeaza materia organica indispensabila pentru dezvoltarea sanatoasa a plantelor:
ingrasamant

Asa au ajuns in pravalie ladite cu legume proaspete: stevie, loboda, papadie, spanac, ceapa verde, usturoi verde, salata verde, marar, patrunjel, leustean si menta.
Toate aceste produse sunt culese chiar in saptamana in care sunt livrate la noi in magazin, cu o zi – doua inainte sa ajunga la dvs. pe masa plesnind de prospetime.

 

Comentariile sunt inchise.

Top

Ne puteti gasi pe noul magazin online!