Header

Sunteti amatori de produse traditionale facute cu grija dupa retete soptite in taina, produse numai cu condimente naturale, produse gustoase si sanatoase? Treceti pe la pravalia noastra din Baneasa...

Cum Procedez

– Daca nu ne cunoasteti si doriti sa aflati mai multe despre produse, despre noi, discutam pe facebook, pe mesaj privat sau pe mail vanzari@casacugemene sau la tel 0771.019.771 (de luni pana vineri intre orele 9.00-17.00)

– In coloana din dreapta aveti categoriile de produse. Cand dati clik pe o categorie, se deschide un PDF cu produsele actualizate.

– Dupa ce va hotarati, intrati in sectiunea “ CUMPARA “ si comandati in cantitatile dorite.

– Intr-o pravalie cu produse alimentare, stocurile se schimba instantaneu, asa ca dupa comanda veti primi un mail de confirmare.
Daca in timp ce se proceseaza comanda, stocul a fost epuizat la unul sau mai multe produse din comanda dvs, va anuntam cat putem de repede.

– Puteti ridica produsele de la noi din pravalie sau le livram.

– FOARTE IMPORTANT! Punem foarte mult accent pe comunicare. Aducem produsele de la producatori traditionali care nu lucreaza cu pahare Berzelius si eprubete, care nu produc constant aceleasi cantitati, produsele isi schimba usor gustul de la un anotimp la altul, in functie de hrana animalelor, de gustul ierbii daca a plouat prea mult, daca e seceta…
Stam de vorba pe mesaj privat pe facebook, pe mail sau pe telefon, ne sfatuim, va raspundem la intrebari, iar cand v-ati hotarat, intrati in sectiunea de cumparaturi si ne comandati.

Top