Header

Sunteti amatori de produse traditionale facute cu grija dupa retete soptite in taina, produse numai cu condimente naturale, produse gustoase si sanatoase? Treceti pe la pravalia noastra din Baneasa...

Blog

Casa cu Gemene

Publicat de: Laura

Comments Off on Casa cu Gemene
comentarii
  • Aug
  • 19

Este o pravalie in principal, cu branzeturi facute de producatori traditionali, autentici, in curtile lor, in microfermele lor, din lapte crud, sare si cheag. Atat.

Batem 1000 de km in fiecare saptamana dupa branza asta ca s-o aducem proaspata, si sa-i intrebam de sanatate pe Tanti Cristina, Nea Hulea, doamna Avram, domnu’ Oancea.

Aducem pui, oua. Pasarile sunt crescute sanatos, pe pamant, hranite cu cereale, fara hormoni de crestere. Ne garanteaza Dan.

Avem un parteneriat cu o ferma de legume naturale, nestropite niciodata. Am zis sa dam o mana de ajutor mamelor care au copii mici si incep diversificarea. Am trecut si noi prin asta si tot cautam surse sigure. Aici’ am intalnit-o pe Patricia.

Iaurturile, crema de iaurt, laptele de vaca, le avem de la Cristi care si-a facut un mic atelier de procesare. Are mare grija cum le face. Sunt altceva.

Felicia Tulai ne aduce din satul Luna – Cluj, cele mai bune uleiuri presate la rece, facute de tatal ei intr-un mic atelier din curtea sa.

Din Vrancea aducem zacusti si salate de tot felu’.

Primim dulceturi fara zahar. O nebunie! Juram! Fiecare are o poveste foarte frumoasa. O s-o spunem.

La Glodeanu-Buzau, avem cea mai minunata famile de apicultori.
Mierea lor e un dat de la Dumnezeu.

O sa ne preocupam mereu sa gasim surse sigure, sanatoase si gustoase de mancare.

Comentariile sunt inchise.

Top