Header

Sunteti amatori de produse traditionale facute cu grija dupa retete soptite in taina, produse numai cu condimente naturale, produse gustoase si sanatoase? Treceti pe la pravalia noastra din Baneasa...

Blog

CASA CU GEMENE, pentru cei care nu ne cunosc

Publicat de: Laura

Comments Off on CASA CU GEMENE, pentru cei care nu ne cunosc
comentarii
  • Dec
  • 12

In principal suntem pravalie cu branzeturi, iaurturi, facute in gospodarii, microferme sau ateliere mici, din lapte crud, preparate dupa retete traditionale. In afara de branzeturi din Alba, Avrig si Tara Barsei, aducem si mezeluri din Fagaras, de la o mica ferma care face dupa retete traditionale din partea locului tot felul de bunatati: rulada de curcan cu bacon, pastrame, muschiulet, porc ardelenesc, ceafa, carnati si multe altele.

In plus avem o mica bacanie cu produse facute in casa: prajituri, paine, fursecuri, biscuiti, taitei, paste, dulceturi, miere, siropuri si sucuri naturale, zacusca, ulei presat la rece, ciocolata de casa. Facem placinte aici la noi, cu branza, laptele, uleiul nostru. Avem pasari crescute la munte, pe pamant, hranite cu cereale, fara hormoni de crestere si alte otravuri.
Functionam pe baza de rezervari pentru ca le aducem foarte proaspete. Avem si un mic stoc la liber si de branzeturi si de mezeluri pentru cei care vin prima data la noi sau care comanda in ultimul moment, dar se duce repede. E bine sa ne faceti o vizita la pravalie joia, cand avem din toate, sa ne cunoasteti, sa le gustati, ca apoi sa rezervati ce va place. Joia si vinerea facem si livrari la birou sau domiciliu, pentru cine doreste.
Programul este gandit sa aduca garantie ca branzeturile sunt proaspete in fiecare saptamana: joi,vineri si sambata. Daca sambata ramanem cu telemea proaspata o dam la oameni cu mai putine resurse de prin cartier. Si apoi plecam iar la drum marti dimineata pentru ca sa avem miercuri produse proaspete in magazin.

Comentariile sunt inchise.

Top